Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" Арсен Мірзоян розповів, що думає про плітки з приводу розлучення з артисткою Антоніною Матвієнкою і як ставиться до зрад у стосунках.

В інтерв'ю Славі Дьоміну співак зізнався, що не має бажання спростовувати чутки, що ходять навколо їхньої родини. Піар-менеджер Матвієнко навіть побачив перевагу в тому, що люди говорять про їхнє розлучення.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Також Мірзоян зазначив, що його дружина дуже змінилася за час війни та життя у Великій Британії, куди поїхала, рятуючись від російської агресії. Однак усі зміни, як зазначив Арсен, лише на краще.

"Кохання посилилося, тому що зникли якісь незрозумілі тяжіння. Плюс шоу-бізнес непроста штука, вона затягує. Стали легше до цього ставитися", - поділився він.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Дьомін поставив провокаційне питання про те, чи може Мірзоян зрадити Матвієнко і якщо це станеться, чи скаже артист про це. Арсен признався, що мовчав би в такому випадку, але він ніколи не зраджував своїх жінок.

"Якщо правда є біль - промовчи. Ми з Тосею постійно про це говоримо, переглядає мої листування. Каже: "Мені підозріла ця персона". І ми тоді говоримо", - розповів Арсен.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян зізнався у непростому етапі з Тонею Матвієнко: "Вони нападають з неба"

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко ненароком показала інтимний момент Арсена Мірзояна: не встояла й Анжеліка Рудницька