Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва показала досить відверту фотографію з оголеним животом та грудьми без білизни, які прикривало лише волосся. Таким чином співачка захотіла привернути увагу громадськості до дуже важливої ​​теми жіночого здоров'я.

Скріншот з Instagram, Надя Дорофєєва

Вона на власному досвіді переконалася, що не можна нехтувати здоров'ям, оскільки одного разу у неї виявили пухлину молочної залози – фіброаденому. Тільки своєчасний похід до лікаря вберіг її від поганих наслідків.

"Я вже розповідала вам, що одного разу, своєчасна перевірка у мамолога допомогла мені виявити фіброаденому, завдяки чому обійшлося без важких наслідків – тільки невеличкий шрам залишився на згадку. Тож дівчата, не нехтуйте здоров‘ям, бережіть себе і вчасно звертайтесь до лікаря 🤍", - написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Багато хто оцінив ініціативу співачки, але деякі все ж таки обурилися тому, як вона її піднесла за допомогою оголеного фото.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, Дантес розповів, що "обіс**вся" після ночі обстрілів: "Даші доведеться мити нас обох"

Раніше ми писали про те, що Володимир Дантес зізнався, як ридав після розставання з Надією Дорофєєвою: "Все життя пам'ятатиму"

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва замахнулася на творчість Кузьми Скрябіна: "Через те його і прибрали..."