Українська акторка театру та кіно Анна Кошмал, яка зіграла роль Женьки у серіалі "Свати", активно підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками, та ділиться своїм життя на своїй сторінці Instagram.

Анна Кошмал розповіла, як ледь не стала жертвою двох неадекватних чоловіків, які намагалися "витягнути" її з машини.

Анна Кошмал. Фото: Instagram

У Stories Кошмал показала, як вона відновлюється після жахливого інциденту. Актриса займається йогою та намагається відпустити негативні емоції.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Учора пізно ввечері по дорозі додому на мою машину напали двоє агресивних і неадекватних чоловіків. Кричали, намагалися вибити скло і дістати мене з машини, один з них перекрив мені своїм позашляховиком дорогу, щоб я не змогла проїхати", - розповіла Кошмал.

Stories акторки Анни Кошмал. Фото Instagram

На щастя, акторці вдалося врятувати своє життя. Вона змогла втекти від злочинців. Це сталося завдяки тому, що поруч з'явилися інші люди, і у нападники злякалися що у них можуть з'явитися свідки.

"Сказати, що я злякалася - нічого не сказати. Я все ж проїхала, бо з'явилися свідки. Але довго не могла прийти в себе", - зізналася зірка "Сватів".

Невідомо чи звернулась Анна після цього випадку до поліції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Має бути "ідеальною": Анна Кошмал чітко відрізала про стандарти краси.

Також наш портал інформував, що скрізь "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У 14 років мене взяли...": зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук зізналася, як це було вперше.