Український актор, зірка серіалів "Кріпосна" та "Піймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів, як його тещі вдалося вижити у багатостраждальному Маріуполі.

Відповідне відео опублікувала інстаграм-сторінка "Зірковий шлях".

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

"Тарас Цимбалюк розповів, як теща вижила в окупованому Маріуполі. Актор @taras.tsymbaliuk поділився жахливою історією про життя тещі під обстрілами. Як жінку врятувала вода з батареї? З ким вона ділила останню її вдалося виїхати замінованою дорогою?", - йдеться в повідомленні. Зірковий шлях

Тарас Цимбалюк, фото: instagram.com/zirkovyi_shlyah

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Тарас Цимбалюк зазначає, що люди, які пережили ті жахи, зазнали неймовірної шкоди для свого психологічного здоров'я. Адже те, що з ними там відбувалося, зовсім не вкладається в голову жодній нормальній людині.

"Розкручували там батареї, пили воду з батарей, смоктали там якийсь шматочок сала один на три дні. Просто, щоб вижити. Мама була за кермом. Каже, їжу - просто замінована дорога, а у мене руки тремтять і об'їжджаю. І взагалі я не можу уявити, яку психологічну шкоду отримали люди з тих країв, яким вдалося вижити. Це страх.", - говорить він. Тарас Цимбалюк

Нагадаємо, що колишній Вікі Варлей із "Холостяка" Тарас Цимбалюк забив на кіно і взявся за книги: "На превеликий жаль...".

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про несамовиті загибелі: "Вірили до останнього подиху".