Відомий український хореограф і суддя шоу "Танці із зірками" Влад Яма, який з початком російського вторгнення виїхав із сім'єю з України до США, показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram, яку "допомогу" приготував для ЗСУ.

Влад Яма у перший день повномасштабної війни виїхав з України разом із дружиною Ліліаною та сином Леоном. Танцюрист активно веде сторінку в соцмережі та показує своє життя. При цьому нерідко його публікації викликають подив та критику з боку українців.

Влад Яма, фото Знай.ua

На цей раз Влад Яма вирішив показати, як намагається допомагати українським захисникам, але лише зганьбився. Так, він розмістив кадр, на якому стоїть на вулиці разом із валізою. За словами танцюриста, валізу на смітник викинули його сусіди, але він вирішив, що речі не варто пропадати і планує передати ЗСУ як "допомогу".

Влад Яма та його "допомога". Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Ні, це не крадіжка. Викинули сусіди, але поїде до наших героїв і не пуста", - підписав публікацію хореограф.

Варто зазначити, що невдовзі Влад Яма видалив фото зі своєю "допомогою" для українських героїв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма на сонечку в Майамі вирішив нагадати про свій патріотизм: "У житньому полі та вишиванці".

Також наш портал інформував, Світлана Лобода збирається дати благодійний концерт, але її завалили хейтом: "Тіматі з Леонтьєвим запрошували?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Полякової зробила "роботу над помилками", щоб уникнути хейту, але не допомогло: "Вночі насниться, сокирою не відмахаєшся".