Українська співачка, акторка та екс-учасниця гурту "Віагра" Надія Мейхер і з початком повномасштабної вторгнення росії чітко висловила свою громадянську позицію, публікувала на своїй сторінці збори коштів для діток Маріуполя, підтримувала українців та майже кожна публікація співачки засуджувала дії російських військових.

Надія Мейхер, фото: Instagram

З 24 лютого Надія перейшла на українську мову, хоча раніше пости у її блозі переважно були написані російською.

Однак з серпня 2022 року артистка перестала вести свою сторінку та випала з інфопростору.

Але відомий блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі розповів де зараз знаходиться Надія.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

За його словами, жінка проживає в Німеччині та зовсім не поспішає повертатися до України.

"Все ж таки по сусідству з Олегом Винником живе вона в Німеччині. "По сусідству" я маю на увазі не в плані, що у них квартири поряд, а те що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, перебуває в депресняку. Жодних коментарів, жодних думок про те, що відбувається, жодних коментарів в підтримку України...", - повідомляє блогер.

Надія Мейхер. Фото: instagram.com/nadia_meiher_/

Блогер сподівається, що Мейхер не замислюється над тим, щоб гратися зі своєю громадською позицією в бік російської федерації.

Нагадаємо, шо чоловік Надії Мейхер Михайло Уржумцев є генеральним директором Melon Fashion Group, що працює у Санкт-Петербурзі. З початку повномасштабного вторгнення його компанія залишилась працювати в росії.

Фото зі сторінки Надії Мейхер

Окрім цього чоловік Надії в одному з інтерв'ю розповів що справи в компанії стали значно кращими і прибутки після виходу з іноземних компаній з росії тільки зросли:

"Незважаючи на турбулентність 2022 року, наші підсумки перевершили очікування: виторг зріс, збільшилася кількість магазинів - відкрили понад 130 власних та франчайзингових торгових об'єктів. Це навіть більше, ніж планувалося. Хоча ще навесні перебували у повному невіданні: що далі? Літо пройшло у дискусіях щодо стратегії - як використовувати нові можливості ринку? Адже склалася цікава ситуація: через відхід іноземних гравців ринок звузився; було очевидно, що утворився вакуум. Ми вирішили, що можемо його заповнити та стати якорем fashion-ретейлу"- розповідає Михайло.

Нагадаємо, що ще прекрасна Надя Мейхер попередила українців про небезпеку: "Це втрата".

Раніше ми повідомляли, що Надя Мейхер вирішила прикрити свої принади, але показала ще дещо: у ВіаГрі такого б не дозволили.