Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова виїхала до окупованого Криму і нічого не говорить про криваву війну після образи на президента. Про те, куди зникла рекордсменка України, розповів ведучий Слава Дьомін.

Найтитулованіша спортсменка країни, чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова вже 15 місяців проживає в окупованому Криму. При цьому вона не коментує криваву війну, яку розв'язала країна-терорист на її батьківщині.

Яна Клочкова, фото з фейсбук

"Звання чмоня тижня отримує колишня "золота рибка" Яна Клочкова. Виявляється, плавчиня разом з батьками та сином живе у тимчасово окупованому Криму. Свою сторінку в Instagram Яна закрила, про війну мовчить і майже півтора року вона жодного слова не сказала про повномасштабне вторгнення" , – зазначив Слава Дьомін.

При цьому Клочкова веде сторінку у російській соцмережі "ВКонтакті", яка заборонена в Україні.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Яна Клочкова, фото: facebook.com/klochkova1

Цілком імовірно, що Яна Клочкова приховала образу на президента після того, як її не запросили на святкування 30-річчя Незалежності України. Тоді рекордсменка висловила невдоволення тим, як в Україні ставляться до спортсменів, які порушують імідж країни за кордоном.

Раніше портал Знай повідомляв, Тоня Матвієнко ненароком показала інтимний момент Арсена Мірзояна: не встояла й Анжеліка Рудницька.

Також наш портал інформував, дочка телеведучої Марічки Падалко викликала питання в українців - складно повірити в це: "Ще буде багато".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська розповіла про свою родину в Маріуполі: "Для мене війна розпочалася у 2014 році".