Популярний свого часу телеведучий, модельєр, волонтер, бізнесмен та власник цілої мережі бутіків свого бренду Андре Тан продовжує радувати передплатників у мережі Instagram та займатися своєю улюбленою справою – говорити про моду та підтримку для всіх українців.

Цього разу Андре Тан вирішив показати українкам, що цього літа модно носитиме на собі. Якщо ви вже скучили за червоним кольором, то це повністю ваш сезон.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Монохром у кольорі

Монохром у кольорі став наймоднішим поєднанням цього сезону! Не бійтеся експериментувати з образами в кольорі – фуксія, глибокий темно-синій та зелений, і навіть образи у монохромних принтах – сміливо додавайте у свій гардероб!

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Вирізи та відкритий живіт

Відкритий живіт став головним трендом цього літа. Тепер це не тільки спущені на стегна штани та джинси, а й відкриті ґудзики кардиганів, а також розрізи у сукнях та навіть шкіряних куртках. Такі елементи допомагають зробити образи більш текстурними та цікавими, а також надають пікантності найпростішим вбранням.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Кроп-топи

Кроп-топи, особливо у білизняному стилі, будуть на піку популярності цього літнього сезону. Вони ідеально поєднуються із брюками, джинсами, шортами, бермудами та спідницями. Доповнивши образ піджаком або сорочкою, ви можете створити більш збалансований образ, який поєднує сексуальність і зберігаю загадку.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Прозорість

Незважаючи на те, що оверсайз все ще залишається актуальним трендом, жіночні образи ніхто не скасовував. Напівпрозорі сукні, спідниці та топи сміливо додавайте у свій гардероб. Легкі та повітряні вбрання, доповнені грубим взуттям, створять свіжий та модний образ.

Stories Андре Тана, скріншот: Instagram

Яскравий червоний

Я впевнений, ви помітили, що багато зірок вибирають саме цей колір, тому що він є безпрограшним варіантом для будь-якого предмета вашого гардеробу. Головне – підібрати правильні поєднання. Червоний сам собою виступає досить самостійним, тому не переборщуйте з аксесуарами.

Андре Тан радить українкам вибирати те, що до душі, але пам'ятати, що особистий гардероб завжди залишається вибором власного стилю та виразом особистості через моду.

Нагадаємо, Женя Клопотенко та Андре Тан увічнили легендарний борщ, який можна носити на собі: "Пікантні деталі...".

Раніше повідомлялося, "Це ціла подорож": Андре Тан підказав українцям, як робити свій модний одяг.

Також, гостра шкарпетка, чоботи та любов до лоферів: Андре Тан показав, чим українкам найкраще прикрасити ніжки влітку.