Популярна українська виконавиця Оля Полякова часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона поза соцмережею, в ефірі телепередачі "Сніданок з 1+1", відверто розповіла про труднощі, з якими зіткнулася у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським.

Оля Полякова. Фото: Youtube

Артистка поділилася, що через повномасштабну війну, розпочату росіянами 24 лютого 2022 року, вони обидва пройшли великі зміни, як і тисячі інших українських пар.

Розлука стала необхідним етапом для них, заради безопаності... і, можливо, це і стало причиною того, що вони встигли відійти один від одного, відвикнути. Проте Оля Полякова заявила, що вона та її 60-річний чоловік планують працювати над нормалізацією своїх стосунків.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Будемо лагодити. Я ж розумію, що це не тільки я. Багато хто жил у розлуці і багато хто відвикнув один від одного. Треба звикати. Усі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя", – заявила артистка.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Оля Полякова та Вадим Буряковський перебувають у шлюбі вже 18 років. Важливо сфокусувати зусилля щодо відновлення та покращення взаємин. Відкритість до змін, взаєморозуміння та підтримка можуть допомогти подолати труднощі та зберегти сімейне щастя.

Нагадаємо, Оля Полякова засмутилася, що не разом із Дімою Комаровим та Машею Єфросініною: "Я думаю, а якого...?"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Полякова "скопіювала" маму і втиснула велику попу в сукню, що облягає: "Стервозна"

Знай.ua писав, Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані і зачухані"