Репер Ярмак засудив концерт співачки Світлани Лободи, який має відбутися 25 серпня у Osocor Residence в Києві. Головною ідеєю його проведення був нібито збір коштів на ЛОР обладнання у дитячу лікарню "Охматдит".

Лобода. Фото: Instagram

Світлану Лободу спіткала хвиля хейту після оголошення новини про майбутній концерт. Співачка до повномасштабного вторгнення виступала у росії, а з початку війни не підтримала українців просто довгий час замовчуючи подію.

Репер Ярмак. Фото Instagram

Репер Ярмак, який зараз захищає Україну в лавах ЗСУ, на свої сторінці Instagram засудив концертний майданчик який дав дозвіл на проведення концерту та вважає що існують ліпші способи допомогти діткам у лікарні:

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Це ганьба. Потихеньку з’являється відчуття дежавю 2015 року, коли нам починають просувати "какая разница". Звісно, ми будемо реагувати на це більш впевненіше, ніж раніше. Допомогти ЛОР-відділенню можна багатьма іншими способами", — сказав у відео Ярмак та відмітив профайл дитячої клініки.

Відповідь Охматдиту на концерт Лободи. Фото Instagram

На сторіз співак позначив лікарню Охматдит, для якої начебто мали збирати гроші для обладнання на виступі Лободи. Та музиканту відписали представники лікарні та розповіли що з ними ніхто не погоджував такий виступ:

"Ми самі тільки сьогодні дізнались про цей концерт. З нами, на жаль, не було узгоджено – ні концерт, ні афіша, ні артист." - відповіли представники "Охматдит" Ярмаку.

Нагадаємо, ми писали, що українцям пропонують пробачити зрадницю Ані Лорак: "Донатить на дрони ЗСУ".

Як повідомляв "Знай.ua" Ілона Гвоздьова вступила в перепалку з українцями: "Хочеться послати в ж...".

Також "Знай.ua" інформував, що Світлана Лобода збирається дати благодійний концерт, але її завалили хейтом: "Тіматі з Лєонтьєвим запрошували?"