Відома українська актриса та зірка серіалу "Фортечна" Ксенія Мішина пояснила українцям, чому не можна цькувати тих, хто опинився в безпеці чи зараз має гарні умови для проживання.

На своїй сторінці в Instagram Ксенія Мішина наголосила, що з початку війни на українців впало чимало. Кожен із нас, напевно, переживає найскладніший період у своєму житті, адже раніше ми не стикалися з такими потужними, екстремальними викликами для психіки.

Ксенія Мішина, кадр з відео

Мишина переконана, що кожного з нас по-різному вплинули ці руйнівні емоції. Комусь пощастило більше, комусь менше, але всіх нас поєднує одна мета – вижити та вистояти.

[quote author=""]"Це не дивно, що переживаючи біль, страх і розпач деякі з нас більше за інших наповнюються ненавистю і злістю. Одна річ, коли ми бачимо зрозумілу "зраду", а друга - коли ми натовпом накидаємося на тих, хто просто вибрав жити, радіти сонцю або їжі, поїхати в безпеку або поділитися своїм щастям.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram

За словами актриси, зараз Україна і суспільство в цілому проходять самоідентифікацію, а це означає, що ми обрали право на краще життя. На життя у суспільстві, в якому є цінності. А головною цінністю є людське життя.

[quote author=""]"Поки ми не навчимося радіти за інших, ми не дамо права на щастя СЕБЕ! Також я зрозуміла, що всі люди, які пишуть мені та всім іншим блогерам гидоти та жовч, їм просто дуже погано. Мені теж дуже погано, але я вибираю чіплятися за світло і до останньої краплі любити життя, по можливості заражаючи цим все більше і більше людей! ", - Підсумувала актриса.

Ксенія Мішина, фото: instagram\misha.k.ua

Нагадаємо, що Ксенія Мішина після публікації роботи ППО вигадала, як знищити армію путіна.

Раніше ми повідомляли, що українки Воронова та Мішина в ніч атаки на Київ зняли ППО: усі піднесли ворогові "на блюдечку".