Відома українська співачка та справжня поп-діва Тіна Кароль одного разу зустрілася із прем'єр-міністром Японії Кісіда Фуміо.

Там вона виступила з промовою та розповіла, чому на її думку Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. Цитати з промови Тіни Кароль поділилися на сторінці програми "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль, фото: ELLE

Тіна Кароль своєю промовою справила справжній фурор, проте найбільше вражає, що тепер її цитували понад 100 світових ЗМІ. Українська співачка зазначила, що вона на 100% впевнена у перемозі України, адже українці ніколи не віддадуть нікому своєї країни та захищатимуть її до останнього.

Тіна Кароль, фото з instagram

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Тіна Кароль пророкувала Україні світле майбутнє. Відома впевненість, що після перемоги наша країна стане однією з найвпливовіших, адже таких сміливих людей немає в жодній країні Європи.

Тіна Кароль. Фото: Instagram

"Я впевнена, що Україна здобуде перемогу. Вона буде однією з найвпливовіших країн, бо настільки сміливих людей у ​​центрі Європи не знайти", - зазначила Тіна Кароль у своїй промові.

Нагадаємо, що Тіна Кароль згадала про Дана Балана та розповіла про стосунки з ним: "Це наш secret paradice".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль згадала, як відмовила путінському Григорію Лепсу: "Заїжджай ближче, не тікай ​​так швидко".

Також скло відомо, що Тіна Кароль покрасувалася у прозорому вбранні без білизни та "сп'янила" українців: "Як вино".