Над власницею українського громадянства та зрадницею співачкою Ані Лорак, періодично глузують ексколеги по українському шоу-бізнесу, а зараз також стали приєднуватись і активісти.

Сергій Стерненко. Фото Instagram

Так, із запроданки поглузував активіст Сергій Стерненко у інтерв'ю українському актору та сценаристу студії "Мамахохотала" Євгену Яновичу. Стерненко вкотре пожартував що співачка регулярно донатить на придбання дронів для ЗСУ.

Хлопці поспілкувалися про українців, які викликали хвилю хейту на свою особистість, через те, що після повномасштабного вторгнення не висловили висловили підтримку Батьківщині.

Сергій Стерненко. Фото Instagram

"Українське суспільство саме буде вирішувати кому пробачати, пробачати можна тільки Ані Лорак бо вона на дрони донатить", - посміявся Стерненко.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо що активіст не вперше "тролить" зрадницю Лорак, у квітні він у своєму телеграм-каналі написав, що запроданка задонатила українським військовим 80 тисяч гривень.

Шоу Євгена Яновича. Кадр з "Youtube"

Незважаючи на те що через деякий час Стерненко видалив публікацію, та вона встигла зробити свою справу. Цю інформацію підхопили російські пропагандисти, та почали закликати бойкотувати концерти Лорак. Зрадниця якраз випустила новий альбом та планувала велике шоу у Москві.

Нагадаємо, що позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренко: Катя Осадча винесла вирок зрадникам

Раніше ми повідомляли, що Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу в рф: "Прийде той час".