Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова вступила в суперечку з "диванними критиками", які регулярно засуджують її дії. Все, що накопичилося, зірка виплеснула на своїй сторінці в instagram.

Ілона Гвоздьова розповіла, що на її адресу почало литися багато критики від "диванних критиків", яким не подобається як вона живе і поводиться. Зокрема її розкритикували за "демонстрацію" своїх частин тіла, на фото, які вона викладає в соцмережі. Зірка не стала терпіти і жорстко відповіла ворогам.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

"Коли ви бачите ж… у кадрі, я бачу робочий інструмент, бо я танцівниця та спортивний тренер і в даному випадку моє тіло є результатом роботи над собою протягом життя!", - зазначила хореограф.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Ілона Гвоздьова наголосила, що іноді хейтери зовсім втрачають зв'язок із реальністю і порушують теми, які взагалі не повинні їх хвилювати, наприклад, її материнства. Танцівниця зізналася, що хотіла б карати тих людей, які не замислюючись ображають інших.

"Коли ви кажете "яка вона мати" хочеться взагалі послати в ж…, бо тільки мати знає що краще для її дітей!", - додала зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, син Ілони Гвоздьової з "Танці зі зірками" почав задихатися, танцівниця ледь не посивіла: "Що з вашою дитиною".

Також наш портал інформував, Ілону Гвоздьову з "Танці зі зірками" дорікнули любові до сина "напоказ": "Бачить мати максимум раз на місяць".

Крім того, ми писали, прийма України Катерина Кухар розповіла, як син рятувався від росіян і йшов 8 годин пішки: "Як у пеклі, напевно".