Популярна українська телеведуча, блогерка та засновниця благодійного фонду Маша Єфросиніна, любить ділитися цікавими публікаціями із своїми підписниками у Instagram.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Нещодавно Маша повеселила своїх підписників постом, в якому опублікувала рішення Московського суду який "заочно" заарештував її "за поширення фейків".

Маша не забарилася із реакцією на таке абсурдне рішення і прокоментувала його на своїй сторінці:

"Але мене, звісно, це не може не радувати! Продовжуємо в тому ж дусі - говоримо правду, не замовчуємо знищення українського народу кривавим режимом плєшкі з бункеру!"

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Схоже що для російської пропаганди Маша справжній ворог, адже с перших днів повномасштабного вторгнення вона твердо засуджує російську агресію.

Ведучу підтримав її колега, ведучий відомого тревел-шоу "Орла і Решки" Андрій Бєдняков, якому росія заборонила в'їзд минулого року, та пожартував під публікацією: "Я принесу тобі чай і сигарети . Хоча тільки через 50 років . У мене "запрєт".

Шанувальникам телеведучої також сподобалась її відповідь путінським пропагандистам та вон підтримали телеведучу приємними словами: "Це визнання . Значить Ви все правильно робите 👏"," Вітаю!! Машо, це як знак відзнаки за досягнення!🔥👏", " Як почесно бути заочно арештованою у мордорі 😁".

Нагадаємо, Маша Єфросиніна показала, як завжди виглядати на всі сто: весь секрет у склянці

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані та зачухані"


Як повідомляв Знай.ua Маша Єфросиніна із соковитим кавуном у роті зашифрувала особливе послання для росіян: "Ми знаємо, що там..."