Відома українська телеведуча Катя Осадча не залишила поза увагою скандальну ситуацію з Віктором Павліком та його дружиною, коли Катя Репяхова похвалилася "спеціальною перепусткою".

Катя Осадча порадила, перед тим, як отримати більше популярності, на ситуацію потрібно поглянути "очима здорового глузду".

Про це стало відомо завдяки новим Stories Каті Осадчій у мережі Instagram.

Stories Каті Осадчої, скріншот: Instagram

Stories Каті Осадчої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Скандал із Віктором Павліком та його дружиною стався одразу після того, як вони проїхали закритим для громадського транспорту Південним мостом у Києві.

Катерина поділилася цією подією у своїх соціальних мережах, пишаючись тим, що їй було надано "спеціальну перепустку", що дозволяє їм вільно пересуватися Києвом навіть у період комендантської години.

У Павліка відібрали спецперепустку, фото МВС

Вона гордо заявила, що таке задоволення не для обраних і вони можуть собі це дозволити. Після цього замість вибачень Репяхова розлютилася на незадоволених українців, які присоромили її, оскільки ті нібито поводилися надто зло, а вона взагалі просто пожартувала.

Катерина Осадча, фото: Instagram

Катерина Осадча також мовчати не стала після побаченого скандалу.

"Щоб миттєво прославитися в Україні, треба просто зробити хрню, бажано з загрозою ув'язнення. Так скоро артисти-початківці перед релізами пісень влаштовуватимуть гонки по центру в комендантську годину і п'яні бешкетники перед роботою ППО...

...Який час, такі новини. Блогерам хайполовщикам, які знімали роботу ППО, загрожує до 9 років ув'язнення. У Павліка після скандалу спецперепустку забрали. Перш ніж хайпувати, треба подивитися на все очима СБУ, поліції та здорового глузду", - пише Катерина Осадча.

Зазначимо, після серії неприємних подій та негативних наслідків виступ популярного співака Віктора Павліка на благодійному заході у Берліні було скасовано. Про це написала у соціальних мережах Діана Янушкевич, організатор цього концерту в столиці Німеччини.

Нагадаємо, молоду дружину Віктора Павліка запідозрили у другій вагітності.

Раніше повідомлялося, Віктор Павлік втратив спецперепустку, але українці шукають справжніх винуватців.

Також, Віктору Павліку після скандалу зі спецперепусткою згадали його зірковий час: "Разом із Януковичем...".