Відома українська співачка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч згадала свою участь у Євробаченні у 2013 році.

Вона також виклала відео зі сцени найбільшого пісенного конкурсу, де вона представляла Україну та виборола 3 місце. Співачка вирішила розповісти цікавий факт про ті події, а також спрогнозувала перемогу України.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

"Цього року у нас буде дві перемоги! 💙💛", - підписала вона своє відео, побажавши перемоги для тодішніх представників України на Євробаченні Kalush Orchestra. Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Злата Огнєвіч вирішила розповісти, як оцінювали Україну інші європейські країни. Як виявилось, усі ставили їй високі бали. А найнижчий бал поставила Росія – і тут зовсім нічого дивного, як зауважує співачка, адже росіяни завжди заздрили нашому успіху.

"Цікавий факт про мою участь на Євробаченні. У 2013 році я виборола 3 місце для України. Усі європейські країни поставили нам найвищі бали і лише одна країна поставила 1 бал. Це була росія. досить очікувано.Їх завжди бісить наш успіх.Вболівайте за Україну!Україна переможе!, - йдеться у підписі до відео. Злата Огневич

Нагадаємо, що учасник "Холостячки" Андрій Хветчкевич одружився з гарячим колумбійцем: з'явилася Огнєвіч у білій сукні.

Раніше ми повідомляли, що Злата Огнєвіч розповіла про Ані Лорак те, що всі давно підозрювали: "Це такий шок із болем разом".