Польщу на пісенному конкурсі "Євробачення-2023" представляла співачка Бланка, яка вже встигла потрапити в скандал... але не через свої витівки, а через брата Олівера.

Користувачі TikTok виявили проросійську позицію хлопця в соціальній мережі Facebook.

Ця ситуація стала причиною обурення багатьох поляків, які висловили своє невдоволення участю Бланки у конкурсі. Брат співачки розповсюджував пропагандистські твердження російського походження у своєму профілі у соціальній мережі Facebook.

У повідомленні він висловлював підтримку російській пропаганді, стверджуючи, що "не все так однозначно" та звинувачуючи "київських нацистів" та "визволителів" на початку повномасштабної війни в Україні.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Олівер розповсюджує публікації користувача з ім'ям Василь Васильєв. В одній із історій йдеться нібито про історію українця із прикордонного району "ЛНР". Ці дані не відповідають українській офіційній версії.

Олівер також заявив, що цю точку зору не поширюють національні ЗМІ Болгарії, які, за його словами, працюють на користь київського "нацистського режиму", який підтримує Європейський Союз та НАТО.

Брат Бланки, підтримуючи ці пропагандистські думки, додав, що це "повна правда". Наразі, звичайно ж, він уже видалив скандальну публікацію. Однак інтернет все пам'ятає, тому ця історія вже вплинула на його сестру-співачку.

Нагадаємо, попелюшка на Євробаченні 2023: Вєрка Сердючка втратила туфлі під час виступу

Як повідомляв "Знай.ua", "Краса таки врятує світ": Тіна Кароль сексуальним вбранням вразила Євробачення-2023

Знай.ua писав, Alyosha довела весь світ до сліз на сцені "Євробачення-2023", показавши просту історію України : "Плачу, тремчу, сумую"