Колишня дружина київського наркодилера Юрія Чернецького, так звана співачка Інна Воронова, яка опублікувала роботу ППО у Києві 16 травня, вже встигла покаятися у своєму вчинку. Однак вона все ж таки понесе відповідальність.

Нагадаємо, нашим читачам, що Служба безпеки України взялася за блогерів, які знімали роботу ППО – їм загрожує до 8 років в'язниці. Зараз у мережі почала з'являтися інформація про те, чим займалися ці люди.

Відомий український волонтер, журналістка та телеведуча Валентина Павлюк вирішила розповісти трохи інформації про Інну Воронову в мережі TikTok.

Воронова та Чернецький, фото Instagram

"Спочатку вона вибачилася російською. А потім у СБУ негарно читаючи текст українською, що з нею провели профілактичну роботу. Мене ображає, що відкривши Instagram цієї шаболди можна побачити, чим вона рухається по життю. У нас війна, на нас напала росія, а вона на всю іванівську слухає реп, сама співає мовою окупанта, цицьки - ну гаразд, кожен дрочить, як він хоче, але пацани гинуть на фронті, у мене брат тільки-но повернувся з Бахмута.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

А вони гульки, веселощі – життя одне. І це нікого не ображало, у неї там 100 із гачком тися підписників, її лайкали, дивилися. І це ми не говоримо, чия вона дружина. Потім вона викладає роботу ППО і кажемо, що вона клята лярва. Так вона клята лярва з першого дня війни, її бл*дьська поведінка має засуджуватися. І цькувати її має наш український народ, щоб таких бл*дей не було", — розповіла Валентина Павлюк.

Наступного дня, після обстрілу столиці, 17 травня СБУ здійснила візит Воронової. На тлі візиту правоохоронних органів Воронова навіть заговорила українською мовою, хоча раніше записала вибачення російською для своїх шанувальників у Instagram.

Раніше повідомлялося, блогери переодяглися у військових заради кринжових роликів, українці в сказі: "Під Бахмут, щоб мізки прочистити".

Також, Міноборони попередили, де ще вручатимуть повістки: там ви точно не очікували.

Нагадаємо, СБУ взялася за блогерів, які знімали роботу ППО – їм загрожує до 8 років в'язниці: "Холостячки" Мішиної у списку немає.