Відомий український актор та телеведучий Юрій Горбунов висловився щодо чоловіків, які незаконно виїжджають за кордон під час війни, яку розв'язала росія проти України.

На цю та інші теми він поговорив в інтерв'ю Люкс ФМ. Зокрема, Слава Дьомін поставив Юрію Горбунову питання про те, як він ставиться до тих чоловіків, які зараз за певну суму хочуть виїхати з України.

Горбунов та Винник, фото із соцмереж

"Юрій Горбунов про чоловіків, які хочу виїхати з країни за хабар 💴 А ще у випуску: Усиновлення дитини з Катериною Осадчою Про новий серіал про путіна Заробітки в даний час Повний випуск на каналі Люкс ФМ🍒", - йдеться у повідомленні.

Юрій Горбунов і Слава Дьомін, instagram.com/slavademin_official

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

У відповідь Юрій Горбунов дав розгорнуту відповідь, пояснивши особисту думку, чому так не варто робити. Він вважає, що користі від таких чоловіків не буде, адже вони мають гроші і тим чи іншим способом намагатимуться уникнути мобілізації. Тому буде краще поступити по-іншому.

"Сказати, що я про це думаю? Не пускати їх, на мою думку, це теж неправильно. Бо якщо він за бабки хоче поїхати, то він на фронт не піде. Він шукатиме різні варіанти, як зробити так, щоб не піти навіть якщо йому прийде повістка. Якщо ти маєш 10 тисяч доларів, щоб виїхати закордон, то випустіть його. Візьміть із нього 30 тисяч доларів. Надішліть ці гроші на ЗСУ та випустіть його. Але потім, коли він захоче повернутись, а він захоче повернутися, бо він ці гроші заробляє в Україні – 50 тисяч на відновлення України! І я тебе запевняю, що було б правильніше, ніж кричати: Ми вас нікого не випустимо. Вони всі сидять, ховаються по ничках, чи не ховаються – немає різниці. Але вони не можуть виїхати і мають гроші", - відповів телеведучий.

Нагадаємо, що Катя Осадча зачарувала ніжністю до Юрія Горбунова.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов зізнався у конфлікті з українською зіркою, але Тіна Кароль не винна.