Російський репер, музикант, співак і композитор Іван Алексєєв, який виступає під псевдонімом Noize MC, який засудив російську агресію з початку повномасштабного вторгнення, нещодавно дуже епічно пожартував про смерть російського диктатора путіна на одному зі своїх концертів.

Іван Алексєєв. Фото з відкритих джерел

Зі сцени музикант звернувся до глядачів і сказав:

"Під час виконання наступної пісні потрібно обов'язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне".

Після цих слів зал буквально "вибухнув" оплесками. Усі підтримали думку музиканта, що головне бажання для всіх нас зараз – це смерть путіна, через яку загинули тисячі мирних українців і через яку наша країна перебуває під обстрілом щодня.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Іван Алексєєв. Фото Instagram

Іван разом із сім'єю виїхав з Росії на початку повномасштабного вторгнення.

Артист має чітку політичну позицію та засуджує вбивства та інші звірства, які чинить росія на території нашої держави.

Іван Алексєєв. Фото Instagram

Коли з Білгорода летіли ракети, я знав, що вони повернуться. Сьогодні, на жаль, це сталося. Моє улюблене рідне місто обстріляли. Що я відчуваю з цього приводу? , коли я дізнавався новини про Ірпена, Буча. Війна - огидна. Це жахливо. У неї нелюдське обличчя. І вона повинна бути закінчена. Вона, чорт забирай, повинна була закінчитися не розпочавшись", - говорив репер влітку минулого року.

Нагадаємо, ми раніше писали Влад Шевченко з "Ліги Сміху" розсмішив заплаканим путіним, якому українці виявилися не по зубах: "Що з е**лом?"

Як повідомляв портал "Знай.ua", крутить роман з одруженим і тоне в боргах: злита скандальна правда про Ані Лорак та її життя в Росії

Також "Знай.ua" писав , що на концерті російського репера Noize MC за український прапор укладали обличчям у підлогу.