Талановитий кухар із Колумбії, який прославився в Україні, завдяки проекту "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав, що російські окупанти зробили з містом, де він жив довгий час.

На своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram Ектор Хіменес-Браво показав кадри зруйнованого російськими загарбниками Ірпеня.

Кадри обстріляного Ірпеня. Фото: Youtube

Кулінар зізнався, що вважав це місто рідним, адже жив тут довгий час, а після приходу російської армії там залишилося багато зруйнованих будинків, магазинів, аптек, заправок та багато іншого.

[quote author=""]"Моє рідне місто Ірпінь! Найбезпечніше місто України, багато сімей з маленькими дітьми та сімей, що втекли від "російського світу" та війни в Донецьку та Луганську. Я цього ніколи не пробачу! Я знаю, що кожен українець швидше загине, ніж здасться російським терористам!!!", - зазначив Ектор Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Ектор Хіменес-Браво закликав світ допомагати Україні та надалі впроваджувати ще більше санкцій проти росії, щоб демократія та свобода перемогла.

"Будь ласка, мир, щодня кричи про Україну! Не здавайся! Впроваджуй більше санкцій, дай нам зброю, щоб звільнити нашу прекрасну землю від цього зла! Демократія та свобода повинні перемогти! Якщо Україна буде переможена, Європа наступна !Слава Україні!",- підсумував він.

Нагадаємо, що небачене щастя впало на зірку "МайстерШеф": Ектор Хіменес-Браво похвалився м'якими попками.

Раніше ми повідомляли, що суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що робить це вранці: не кожному сподобається такий перчик.