Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова має велику аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

У квітні 2023 року Світлана Тарабарова народила третю дитину. Обличчя дівчинки досі не показують на велику аудиторію, чекаючи на хрещення, судячи з усього. А ось ім'я співачка все ж таки вирішила розкрити, і досить незвичайно.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram

Під легендарну пісню гурту Бумбокс зірка прогулялася з донькою на вулиці та зняла відео для шанувальників. Ім'я ховалося якраз у тексті виконавця Андрія Хливнюка.

"Поліна, я на колінах", - співається у пісні.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Під публікацією зібралося багато позитивних коментарів. Багато хто здогадувався, що Тарабарова дала саме таке ім'я дитині. Фанати також побажали дівчинці міцного здоров'я, щастя та все в такому дусі.

"Клас, чудове ім'я, пасує", "Нехай росте на радість близьким та рідним", - написали співачці в коментарях.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Раніше ми писали про те, що вагітна Світлана Тарабарова розповіла, як її діти дізналися про поповнення в сім'ї: "Були сльози"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Світлана Тарабарова з "Real O" вип'ятила свого "карапуза" і підбадьорила українців: "Заряджаємось разом"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова зізналася, як важко їй дається третя вагітність і залишається за кадром: "Від токсикозу і..."