Українська блогерка Софія Стужук ще на початку війни обрала позицію "голуба миру", щоб зберегти одразу дві аудиторії - з України та росії. Вона всіляко уникає питань і тем, які можуть нашкодити її кар'єрі, викликаючи тим самим дику ненависть у земляків.

Крім того, блогерка активно користується своїм статусом "багатодітної мами" і заявляє, що її хвилює лише "мир у всьому світі", але вона чітко визначилася зі своєю проросійською позицією, по суті. Цього разу Стужук пробила чергове дно, коли спробувала вдати, що війни нібито немає, а росія не вбиває українців.

Пост Стужук, скріншот

Вона розмістила знімок, де позує з чотирма дітьми і запитала у підписників, як пройшли їх вихідні. Вона явно отримала не ту відповідь, на яку розраховувала. Дівчині нагадали, що росія обстрілює мирні міста: "Декілька ракет ру*ня накидала на Київ, а так все добре".

Стужук натякнула, що їй начхати на війну в рідній країні і навіть виявила певну повагу до росіян.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Я не дивлюся новини давно. Це мій вибір. Тому адресувала питання просто підписникам. Що таке "ру*ня" я не знаю", - відповіла Стужук.

Коментар Стужук про війну, скріншот

Раніше ми писали, "Схожий на зал*пу...": батько дитини Софії Стужук придумав собі розвагу, блогерці радять більше не народжувати

Як повідомляв Знай.ua, "Плаценту підсмаж дітям...": українці привітали мовчанку Софію Стужук з новою дитиною для чергового чоловіка

Також портал Знай.ua писав, "Донатила на ЗСУ? Я дура, чи що": блогерка потрапила в гучний скандал і вже вибачається