Улюблена дружина відомого телеведучого та зірки романтичного реаліті "Холостяк" Григорія Решетника зізналася, що надає їй сил під час війни.

Про це Христина Решетник розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Григорій та Христина Решетник, фото: Знай.ua

Дружина Григорія Решетника зізналася, що під час війни не впадати у депресію допомагають діти, які часто роблять їй компліменти чи просто підтримують. Христина зауважила, що в такі важкі періоди, як зараз проходить наша країна, важливо не забувати підтримувати один одного.

"Навіть під час війни фраза від синів: "Мам, ти у нас красива", додає якоїсь вселенської сили та енергії", - зізналася Христина Решетник.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Христина Решетник, фото з instagram

Щоб ще більше підтримати Христину, її передплатники почали в коментарях залишати для неї десятки компліментів.

"Очень", "Діти правду говорять", "Красуня!!!", "Красива, ніжна!!", "Дуже красива, тому що українка❤️"," Вашим дітям дійсно з вами пощастило, ви дуже красива і мила 🤍", - такі коментарі залишили користувачі мережі для Христині Решетник.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Григорій Решетник після "Холостяка" впевнений, що потрібно шукати таланти: "Завтра, післязавтра буде краще".

Раніше ми повідомляли, що дружина ведучого "Холостяка" наїхала на Топольського після пост-шоу: "Боже, як це принизливо".

Також стало відомо, що можна до "Холостяк" замість Гриші Решетника: дружина телеведучого похвалилася тим, що не дано її зірковому чоловікові.