Як повідомляє Daily Mail, Ріанна та бойфренд A$AP Rocky назвали свого сина RZA Athelston Mayers.

Прізвисько, мабуть, є даниною поваги реперу та фронтмену Wu-Tang Clan RZA.

Але шанувальники стилю співачки "Diamonds", можливо, рано здогадалися про ім'я її дитини, оскільки вона кілька місяців дражнила своїм вибором одягу. У квітні Ріанна обідала у своєму улюбленому ресторані Джорджіо Бальді в Санта-Моніці, одягнена у светр Wu-Tang 90-х та прозору спідницю Saint Laurent.

Але є натяки, які датуються пізнішим періодом; Торішнього серпня минулого року володарка Греммі вийшла у Нью-Йорку у вінтажній футболці RZA з написом "Birth of a Prince".

Шанувальник співачки правильно вгадав ім'я малюка кілька тижнів тому, прокоментувавши фотографію Ріанни, де вона у светрі Wu-Tang: "Я більш ніж переконаний, що його дійсно звуть RZA".

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Показати ще

Красуні вдалося зберегти ім'я свого первістка в таємниці протягом цілого року після того, як вона народила RZA у травні 2022 року. Протягом кількох місяців після його народження шанувальники шукали приховані підказки в прикрасах та одязі Ріанни, але, схоже, мало хто шукав у потрібних місцях. Ріанна була прихильницею Wu-Tang Clan протягом багатьох років, з гордістю знявшись у мерчі групи у 2017 році.

[embed]https://www.facebook.com/wutangclan/photos/rihanna-knows-where-to-get-the-official-not-the-fake-superficial-wu-wear-is-back/10155897584204812/[ /embed]

Нагадаємо, що Кріс Браун скривджений, що його ненавидять за побиття Ріанни: "Тримайся подалі, інакше тебе просто переїдуть".

Раніше ми повідомляли, що справжнє ім'я Ріанни та її музичне повернення змушують фанатів втрачати голови: ажіотаж та епічну заяву.