У 17 років досить складно обрати ту професію яка буде не тільки подобатись, а й приносити гарний дохід. У сучасному світі велика рідкість зустріти людину, яка після закінчення коледжу або університету продовжила б працювати за отриманою в університеті освітою.

Чимало українських зірок перед початком своєї кар’єри отримали освіту, яка кардинально відрізняється від діяльності, якою вони зараз заробляють собі на життя.

Віталій Козловський

Український співак Віталій Козловський майже двадцять років займається музикою. Втім, мало хто знає, що за освітою він далеко не співак. У 2002 році Віталій вступив на факультет журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. Однак, в майбутньому він опинився по інший бік цієї професії.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Оля Фреймут

Усім відома телеведуча Оля Фреймут не далеко пішла від Віталія Козловського. Жінка також отримала диплом магістра журналістики у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Деякий час вона працювала в редакції ВВС. Проте не можна сказати, що кар’єра Фреймут не пов’язана із журналістикою, оскільки на проекті “Ревізор” вона була в ролі журналіста.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Ольга Фреймут, фото: Instagram

Євген Клопотенко

Переможець 5 сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко з юних літ обожнював кулінарію. Однак, після закінчення школи хлопець вступив до Київського університету туризму, економіки і права на факультет міжнародних відносин. Свого часу він навіть поїхав до Німеччини на практику, де збагатив свої знання та отримав кулінарний досвід.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

Потап

Популярний репер та продюсер Олексій Потапенко отримав навіть не одну, а дві вищих освіти. Спочатку він вступив до Національного університету фізичного виховання та спорту України, де навчався на вчителя фізкультури та тренера по водному поло. Згодом чоловік обрав Київський національний економічний університет. Саме тут він отримав диплом магістра економічних наук, підприємницької діяльності та аудиту.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

Нагадаємо, що Потап довів до істерики літніми берцями та 10 тисячами: "Батя п'яний його не відлупцює вдома".

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом з "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо"

Також стало відомо, що Оля Фреймут розповіла про "плач Ярославни" через штраф: "Публічна ганьба".