Донна Д'Ерріко змусила фанатів схвилюватися і благати вгамувати запал, коли вона залишилася повністю оголеною для гарячого знімку в Instagram.

55-річна зірка "Рятувальників Малібу" опублікувала збільшене зображення, на якому видно лише натяк на декольті, коли її темні локони, підкреслені медово-світлими пасмами, спадали вільними хвилями на плечі.

Донна вибрала гламурний макіяж для спекотного знімку, нафарбувавши губи ніжно-рожевим блиском і вибравши темне підведення навколо очей, а також рум'янець на яблучках щік.

Підтвердивши, що вона не одягла бікіні в оголеному пості, зірка Донна дивилася прямо перед собою в чудовому знімку, який супроводжувався довгим підписом.

Красуня написала: "Ось я вдаю, що дивлюся на щось, тому що мені не подобається дивитися в камеру. І ви будете раді дізнатися, що ні, я не одягла бікіні на цьому фото".

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Шанувальники божеволіли в розділі коментарів до фотографії Донни, написавши: "Як мені зменшити масштаб?!"

Інший повторив: "Люблю ці гарні очі".

Тоді як третій користувач соціальної мережі написав:

"Люблю волосся. І оцініть знімок без бікіні… освіжаючий!" .

Це сталося після того, як Донна звела своїх шанувальників з розуму в сукні з глибоким вирізом, посипаним блискітками, коли вона сиділа навпочіпки в саду. Зірка "Рятувальників Малібу" одягла темно-мідну сукню, розшиту блискітками, з глибоким вирізом, який майже не залишав уяви. Вона додала пару блискучих туфель на шпильці та витончені золоті сережки, вибравши білий французький манікюр для чудової фотосесії.

Нагадаємо, що 54-річна Донна Д'Ерріко зі "Рятувальників Малібу" переплюнула Памелу Андерсон: спортивне тіло та соски випливли назовні.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Рятувальники Малібу" Памела Андресон у юності була сором'язливою, поки не роздяглася на публіку.