Відома українська телеведуча Маша Єфросініна поділилася секретом своєї краси. Відповідний ролик вона опублікувала на сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками, зокрема за допомогою соцмереж. Вона регулярно ділиться кадрами зі свого життя та роботи. На цей раз ведуча вирішила показати, що допомагає їй підтримувати красу.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

На відео Маша Єфросініна показала себе в різних локаціях і вбраннях, але з одним загальним моментом - на кожному кадрі вона зі склянкою і щось п'є.

"Геть токсини, погані думки, зриви на солодке.
Залишся лише бажання нашої якнайшвидшої Перемоги!!!", - підписала ролик телеведуча.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Шанувальники здогадалися, що один із секретів краси Маші Єфросініної – регулярне споживання смузі та попросили поділитися рецептом.

"Так от звідки у Марії такі круті вилиці! Секрет у тому, щоб постійно пити смузі через соломинку!", "Поділіться, що Ви там таке смачне п'єте, щоб потім так виглядати?"

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна та Оля Полякова вирішили мотивувати ЗСУ на перемогу сукнями та макіяжем: "Не заплакані та зачухані".

Також наш портал інформував, Оля Полякова та Маша Єфросініна попрацювали язичками: "Розглядаєш гарного хлопця" .

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Порвала собі так...": Маша Єфросініна розповіла, як невдало розсунула ноги, щоб вразити Притулу та Педана.