65-річний актор Дольф Лундгрен повідомив, що має невиліковний рак легенів, з яким він таємно боровся останні вісім років.

Зірка, який зіграв радянсько-російського боксера Івана Драго в "Роккі IV" ще в 1985 році, вперше цього тижня розповів про важкий діагноз, пояснивши, що тепер він набагато цінує життя.

Дольф Лундгрен, Джейсон Стетхем, Сильвестр Сталлоне і Олександр Онищенко

Він турбувався про те, що залишить свою 25-річну наречену Емму Крокдал та двох дочок: 26-річну Іду та 21-річну Грету.

Шведський актор Дольф сказав, що пухлина була вперше виявлена ​​в його нирці вісім років тому і успішно вилікована, але рак поширився на його легені, хребет, печінку та шлунок, і у 2020 році йому сказали, що він невиліковний.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Він пояснив: "У моїй нирці була пухлина, і її видалили у 2015 році, але потім зробили біопсію, і вона виявилася злоякісною".

Його сканування протягом п'яти років було в нормі, але МРТ, проведене 2020 року, виявило більше пухлин. Говорячи про In Depth з Гремом Бенсінгером, він пояснив: "У той момент мене почало вражати щось серйозне. У результаті, я ніби запитав його, чи знаєте, як довго, на твою думку, мені залишилося? Наче він сказав? два чи три роки, але на його голос я міг сказати, що він, мабуть, думав, що це менше".

Дольфу сказали, що пухлина занадто велика, щоб її можна було видалити хірургічним шляхом, і призначили системну терапію з побічними ефектами, включаючи діарею та втрату ваги. Однак зірка звернувся за другою думкою, і протягом трьох місяців справи пішли на одужання.

В даний час лікарі видаляють рубцеву тканину, що залишилася від пухлин, і Дольф пояснює в подкасті: "Прогноз такий, що, сподіваюся, коли вони видалять їх, ракової активності не буде, і ліки, які я приймаю, будуть придушувати все інше".

Його онколог каже, що він сподівається, що у Дольфа залишилися довгі роки життя, пояснюючи: "Моя надія і мета - спробувати утримати його на цих ліках якомога довше і просто продовжувати робити біопсії в міру того, як у його організмі щось змінюється , щоб спробувати визначити нові цілі для лікування

Дольф турбувався, що стероїди, які він приймав на початку своєї кар'єри, можуть бути пов'язані з його діагнозом, він сказав: "Я не знаю, чи це пов'язано якось з раком. Звичайно, мене це вразило, тому що це могло бути як це пов'язано з цим. Я думав про це .

Дольф Лундгрен с дочерью, фото с instagram

Нагадаємо, що Сільвестр Сталлоне обрушився на Дольфа Лундгрена і продюсерів "ударами", що поражають: "Відс*сали насухо!".

Раніше ми повідомляли, що Дольф Лундгрен та Джонні Депп зізналися, що дуже змінилися після народження дочок.