Кетрін Винник, відома своєю роллю у серіалі "Вікінги", вкотре надала свою підтримку Україні та виступила проти повномасштабної війни, відвідавши місто Ірпінь.

Про це стало відомо і виходячи з її особистої публікації в соціальній мережі Instagram, і на офіційному каналі United24 в Telegram.

Під час візиту вона стала свідком зруйнованої інфраструктури. Подивившись наслідки російської агресії на власні очі, Кетрін Винник була дуже вражена, і її емоції перетворилися на сльози.

У своїй посаді Кетрін Винник поділилася своїми враженнями: "Я була вражена руйнуваннями в Ірпені, коли відвідувала його з United24. Побачивши це на власні очі, я зрозуміла, як багато сімей страждає. Все життя мають значення"

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

У Telegram-каналі United24 повідомляється, що разом із Кетрін Винник в Україну прибули Іванна Сахно, а ще головний менеджер, режисер-постановник Imagine Dragons Мак Рейнольдс та Тай Арнольд.

"Вони побували біля зруйнованого Романівського мосту, на цвинтарі цивільних автомобілів, біля будинку культури. Ці поїздки завжди важкі, і ми вдячні нашим друзям та послам, які приїжджають в Україну, щоб на власні очі побачити, що РФ зробила з нашими містами, нашими людьми", - йдеться у публікації.

Нагадаємо, Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed: розбив серця та відгукнувся у душі кожного українця

Як повідомляв "Знай.uа", Лагерта з "Вікінгів" поділилася кадрами з Києва та закликала підтримувати Україну

Знай.ua писав, 12-річний школяр віддав на дрони для ЗСУ гроші, які заробляв 4 роки: "Майже вся сума - монети. По 50 копійок, по гривні"