Відома українська артистка, гумористка, волонтер, зірка "Ліги сміху", а також одна з головних героїнь розважальних шоу "Жіночий квартал" та "Одного разу під Полтавою" Тетяна Песик вирішила трохи порадувати своїх відданих шанувальників яскравим весняним кадром.

Схоже, Тетяна Песик трохи відійшла від турбот про своє здоров'я. Днями фанати переживали, що їхня зірка має великі проблеми зі шкірою обличчя, але схоже, що все вже обійшлося. Актриса розповіла, як зробити собі приємно у ці травневі дні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тетяни Песік у мережі Instagram.

Публікація Тетяни Песик, скріншот: Instagram

"Дівчатка, ваші чоловіки вже накрали вам бузок, якщо ні, можна самим це зробити. Вже лечу до будинку, щоб поставити у вазу", - звернулася Тетяна Песик до своїх передплатниць.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

На свіжому фото водно, що Тетяна Песик позує на камеру свого телефону з великим оберемком гілочок бузку. Зірка знає, як підняти настрій усім своїм глядачам та й слухачам теж.

Активні користувачі мережі почали залишати жартівливі коментарі з цього приводу. Ось, що пишуть люди: "А мала б хлопця - змусила б його накрасти. І не було б соромно за себе! Думайте!", "Зробила так само, захотіла-пішла - нарвала, тепер стоїть у вазі і гріє мою душу", "Схоже, треба йти рвати бузок, щоб так само красиво цвісти як ви", "Крадити бузок - хороша прикмета, бузок буде тільки краще рости".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, незамінна Таня Песик із "Жіночого кварталу" записала термінове звернення до президента: "Мій чоловік хоч і не депутат...".

Раніше повідомлялося, "Дівчатка, тиск...": зірці "Жіночого кварталу" Тетяні Песік стало погано під час концерту.

Також, дієвий догляд за особою за схемою зірки "Жіночого кварталу" Тетяни Песик: "Рятуюсь...".