Український співак, який став на захист рідної землі з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, Юрко Юрченко, фронтмен гурту Yurkesh розповів про свої мрії.

Військовослужбовець ЗСУ Юрко Юрченко розповів, що не мав армійського досвіду Артист зізнався, що чекає на контрнаступ і прагне дійти до Москви, щоб помочитися на Красну площу. Про це співак розповів в інтервʼю ЖВЛ на YouTube.

Юрко Юрченко. Фото: Youtube

"Я, як і всі українці, чекаю контрнаступу і хочу брати в ньому участь. Я хочу дійти, стати на Мавзолей і попісяти на Красну площу. Це моя мрія", – абсолютно серйозно сказав співак.

Співакові 50 років, раніше він не служив і не мав досвіду, але не вагаючись пішов боронит Київ, а пізніше, доєднався до добробату "Карпатська січ". Він розповів, що був щасливий від того, що був потрібним.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Юрко Юрченко. Фото: Youtube

Я навіть був звʼязківцем. На мене залишили рації і сказали прошивати, YouTube в поміч. Можливо, через те, що я не мав досвіду, все це відбувалося саме собою. Є машина – ти їдеш. Потрібно когось вивезти – ти вивозиш. Я був щасливий, що я потрібен, — зізнався артист.

Юрко Юрченко. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Юркеш з передової послав Дорна та порадив змивати "свій позор з автоматом у руках".

Як повідомляв "Знай.ua", як зараз виглядає зірка 90-х Юрко Юрченко, який служить в ЗСУ: починав кар'єру з Олександром Пономарьовим.

Також "Знай.ua" інформував, що гурт Антитіла анонсував про свій концерт у Ялті: "Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами".