Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" вразила шанувальників гарячим образом. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал активно веде сторінку в соціальній мережі та регулярно радує шанувальників яскравими кадрами як з особистого життя, так і з роботи. На цей раз талановита актриса вирішила вразити красою в дуже гарячому вбранні.

Анна Кошмал. Фото: Instagram

Так, на кадрах Анна Кошмал позує на невеликому дивані в дуже спокусливій сукні-сіточці. Зірка приймає різні пози та демонструє неземну красу.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто захопився образом знаменитості і позаздрив її чоловікові, якому пощастило підкорити серце такої красуні.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Красива", "Як пощастило вашому чоловікові", "Наша Женечка... Ганна. Ви супер....", "Чарівне фото", "Красуня", "Ти краще всіх зірок і шедеврів, без силікону і без нігтів, ти найкрасивіша", "Прекрасна красуня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Має бути "ідеальною": Анна Кошмал чітко відрізала про стандарти краси.

Також наш портал інформував, що скрізь "Папіка" Дар'я Петрожицька показала нову себе: "Вирішувалась на це багато років".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "У 14 років мене взяли...": зірка "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук зізналася, як це було вперше.