Відома українська виконавиця, дружина фронтмена "Антітіла" Тараса Тополі Alyosha виступила на сцені "Євробачення-2023".

Жінка вразила кожного виступом у парі із мега-знаменитою британською зіркою Ребеккою Фергюсон під час першого півфіналу.

Alyosha. Фото: Instagram

Вони виконали легендарний хіт гурту Duran Duran під назвою "Ordinary World", проте додавши родзинку у вигляді нової інтерпретації. Але найбільше уваги було приділено саме тривожною історією, з якою зіткнулися мільйони українців 24 лютого 2022 року. І візуалізацією всього того, що ми маємо на душі.

Alyosha співала одну строфу українською, а іншу – англійською.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

Спочатку було показано звичне життя української пари, але згодом усі почули повітряну тривогу... той звук, який до цього дня може звучати не один і не двічі через небезпеку, яка походить від російських окупантів.

Варто зазначити, що виступ був особливо важливим і для самої Alyosha, оскільки її чоловік теж, як і герой "оповідання", пішов на фронт. Незабаром за співачкою почали з'являтися повідомлення, які ми писали один одному в перші дні, з яких і були створені величезні синьо-жовті крила.

"Плачу, тремчу, сумую. Неймовірне виконання", "Я з Азербайджану. Моя мама віддала мою кімнату сім'ї біженців з України. Мені було так сумно і гордо одночасно", "Як тонко всі відчули і передали всі, хто готував цей номер. дякую країнам Європи за допомогу!", " Це було потужно! Я не просто плакав, я плакав! Постанова і візуал просто 11 з 10!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Джамала звернулася до українців, які хочуть повернути Крим заради чебуреків: "Щоб ви..."

Як повідомляв "Знай.uа", "вибухи на феєрверки, кулі на дощ, а біль у пісні": гурт The Hardkiss напередодні Євробачення порадував українців новим кліпом

Знай.ua писав, Євробачення-23: Юлія Саніна "запалила" на початку, Alyosha вразила неймовірним перфомансом разом з Ребеккою Фергюсон, доповнено