Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль похвалилася ідеальними формами у напівпрозорому вбранні, не одягнувши білизну. Відповідний образ вона продемонструвала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль активно веде свою сторінку в соцмережі та намагається постійно залишатися на зв'язку з шанувальниками. Вона регулярно радує новими кадрами як з особистого життя, так і з виступів. На цей раз знаменитість вирішила підкорити українців неймовірно спокусливим образом.

Тіна Кароль. Фото: Instagram

Так, Тіна Кароль постала перед фанатами в розкішному напівпрозорому вбранні, яке тісно обтягло її ідеальними формами. При цьому зірка позує без білизни, що робить її образ ще гарячішим. У такому вигляді вона вирішила нагадати шанувальникам про свою нову пісню HONEY & МЕД.

Реакція українців не змусила довго чекати. Багато хто не стримав захоплення від її сміливого образу, інші захопилися новим треком.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Ця пісня як вино, згодом стає все краще і краще! Щодня щось нове відчуваєш", "Неймовірна", "Яка ви вишукана від А до Я", "Тіна неймовірна", "Вогонь пожежа", "Яка сукня ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Тіна Кароль підготувала покійному чоловікові "подарунок" на небеса, але заради України його довелося позбутися.

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль вирішила підняти моральний дух українців і запустила камеру в декольте: "Щоб світ побачив красу".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль крізь сльози пообіцяла боротися: "Ми будемо, обіцяємо".