Талановитий гуморист, блогер та зірка проєкту "Ліга сміху" Влад Шевченко розсмішив українців істеричним припадком путіна після атаки безпілотників на Кремль. Все це він показав у новому ролику, який опублікував на своїй сторінці в instagram.

Українців дуже порадувала новина, що Кремль був атакований двома невідомими безпілотниками. Один із них вибухнув прямо над резиденцією путіна і непогано налякав пропагандистів та інших представників країни-терориста. В той самий час, невідомо, як інцидент вплинув на путіна.

Влад Шевченко. Фото: instagram.com/vlad.shevchenko

Влад Шевченко вирішив заповнити "прогалини" в цій історії та показав, що відбувалося в апартаментах російського диктатора після "феєрверків" на Красній площі.

Гуморист виконав одразу кілька ролей і зіграв не тільки "хазяїна Кремля", а й його покірних слуг - Пєскова та Шойгу, які намагалися заспокоїти ридаючого "володаря".

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Українців ролик дуже порадував.

"Валіза одна вже повна, тепер - відра", "Після таких новин найбільше чекаєш відосик Влада ...а, ну і ще, щоб той уже здох", "Шедевр. Оплески стоячи", "Потрібно продовження", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко перетворився на Буданова та пояснив "НЛО" над Києвом: "ГУР співпрацює..."

Також наш портал інформував, Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв терориста Гіркіна, що відбився від "рук" Кремля: "Немає перемоги - немає параду".

Крім того, ми писали, благодатний вогонь зійшов на Кремль: Влад Шевченко з "Ліги сміху" порадував українців захоплюючим пророцтвом.