Український гурт The Hardkiss потішив шанувальників новим кліпом на пісню Festival. Пісня англійською мовою була випущена напередодні Євробачення, яке цього року проходить від імені України.

Відеоряд до кліпу знімали у воєнному Києву. Дощова погода передає настрій столиці.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Гурт намагається донести до глядачів те, що столиця залишається нескореною і міцною, і попри війну живе та рухається далі.

У кінці кліпу з'являється видовищний феєрверк, який символічно показує як місто святкує перемогу України у цій жорстокій та несправедливій війні.

"Ми показуємо моє рідне місто, яке попри все продовжує жити. Жити та чекати найголовнішого свята — Перемоги", — каже артистка.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Ця пісня про диво. Про магічні небесні сили, що перетворюють вибухи на феєрверки, кулі на дощ, а біль у пісні. Ми всі хочемо жити у світі без війни, без агресорів та окупантів. І відчувати цей світ, як великий позитивний фестиваль. Але, на жаль, це лише мрії, дуже далекі від реальності", — заявила фронтвумен гурту Юлія Саніна.

Юлія Саніна. Кадр з "Youtube"

Дату виходу кліпу гурт обрав якраз напередодні Євробачення 2023, для того щоб нагадати всьому світу про війну в Україні.

Нагадаємо, що солістка The Hardkiss Юлія Саніна з сумом визнала, що нічого не змінюється: "Лють і ненависть - єдине".

Раніше ми повідомляли, що Юля Саніна з The Hardkiss згадала, яким переломним був 2014 рік для України та її життя: "Жах, розгубленість".
Також портал Знай.ua писав про те, що Юлія Саніна з The Hardkiss через війну здійснила свою мрію: "Перед очима – розстріляна шапочка"