Відома українська співачка, зірка серіалу "Школа", а також соціальних мереж TikTok та Instagram, улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка днями показала своє опухле обличчя після операції, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу співачка вирішила показати, як вона вміє підбирати вбрання, і одразу кілька стилів, з яких фанати можуть вибрати найкрасивіші.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Зірка позувала у вельми скромному топіку, а потім вирішила показати, що у неї перебуває під бежевими джинсами. Тут шанувальники бачать елегантний комплект спідньої білизни, в якій Анна Трінчер також трохи позувала перед камерою.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Анна Трінчер звернулася до фанатів і вирішила запитати, який саме стиль їм подобається більше. Іншими словами, Анна хоче дізнатися, наскільки більше подобається підписникам, коли вона знімає з себе одяг, ніж навпаки – вдягає.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Також варто нагадати, що Анна Трінчер нещодавно пережила операцію з видалення зубів, і зірка змогла досить швидко відновити свій колишній вигляд, запалення більше не збільшує щоки, як це було лише кілька днів тому.

Нагадаємо, Анна Трінчер зганьбилася на всю країну, змусивши Дантеса та Зіброва червоніти: "Публічний сором".

Раніше повідомлялося, зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер показала ті самі потрібні обійми - цього разу без Волошина: "Повертайся...".

Також, "Найжахливіше, я боюся...": Анна Трінчер зізналася, що ледве пережила знущання коханого.