Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Анастасія Покрещук зараз живе на декілька країн, окрім рідної України. Вона проводить багато часу у Туреччині у своєї подруги, де робила пластичні операції, а також у Польщі, де живуть ще одні її близькі люди. Якраз у Варшаві на неї і чекав хлопець.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Так, у блогерки з'явився обранець, але вона старанно приховує його особистість. Лише іноді показує, які подарунки він робить. Наприклад, коли дівчина повернулася до Польщі, невідомий зустрів її з розкішним букетом півонії.

"Кохані нас зустріли 😍 Свого не покажу,щоб не сглазили 😂😂😂" - написала Анастасія.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Скриншот з Instagram, Покрещук

Шанувальники жартують, що таємничий обранець Покрещук нехрещений, тому вона його не показує аудиторії. Також знайшлися ті, хто "проаналізував" блогерку та її скандальну поведінку. Один із користувачів стверджує, що Анастасія не має освіти та її переповнює негатив.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що у "пацанки" Покрещук після чергової операції дещо випало між ніг: "Вже нема чого кроїти, до піз добралася"

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Покрещук "в маренні" розповіла про свій перший сексуальний досвід: "Не відчула, як воно порвалося"

Також портал Знай.ua писав, що вийшла на "полювання": епатажна Покрещук перетворилася на дівчину вамп і зажадала нового коханця