Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська презентувала нову пісню, яку присвятила тому, що навіть під час війни є місце такому чудовому почуттю, як кохання. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталія Могилевська продовжує невтомно працювати та розвивати свою творчість. Ще недавно вона дебютувала на сцені театру, як уже випустила нову пісню.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, за словами Наталії Могилевської під час війни, вона бачить, що навколо стало більше кохання. Артистка зазначила, що її пісня присвячена тим, хто впустив це чудове почуття, незважаючи на те, що відбувається. До речі, і в самій співачки особисте життя набуло нових барв, втім, особистість свого коханого вона тримає в таємниці.

"Присвячую всім закоханим під час війни. Кажуть, найжахливіші моменти нашого життя іноді перетворюються на найкрасивіші. Я ніколи не бачила стільки кохання навколо, скільки бачу зараз", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Це просто неймовірно. Така атмосфера", "Молодець Наталя!", "Чудова пісня!!! Вже напевно хіт", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що Наталя Могилевська не змогла тримати цього в собі, так захопилася, що тапки злетіли: "Для того, щоб відключити мозок".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський з тремтячими руками розповів, як уночі закінчив путіна: "Заслуговуємо на мир".

Крім того, ми писали, Наталя Могилевська дісталася з цим до Юлі Саніної і навіть до Пивоварова: "Обійняти. Плакати".