Відома українська співачка Наталія Могилевська, яку обожнює не одне покоління українців, продовжує радувати свою величезну армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Якось Могилевська похвалилася афішею свого концерту "Вона", на якій співачка постає у пальті бежевого кольору. Через пози та розміщення напису складається враження, що крім верхнього одягу на виконавиці більше нічого немає.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua

"Жінки, дівчата! Чоловіків сюди не кличу. Афіша 1 або 2⁉️ Втомилася обирати. Впевнена, ви розумієте чому. Який із варіантів афіші мені варто затвердити? Вони відрізняються за змістом, і жінки розуміють, про що я. Хоча піарники кажуть, що круті заголовки нам лише на руку" , - поділилася радістю Могилевська.

Скрін, Instagram Могилевська

Популярні новини зараз

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими

Показати ще

У коментарях її вітають з успіхом і бажають продовжувати так само.

"1! Такі ніжки не можна ховати!", "1, у Вас дуже красиві ноги", "Нереально красива", "Мені подобається 2 варіант", "2, очі в очі, як кажуть", - визнають шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Могилевська

"2, ОNA, красиво прощалася з любов'ю", "Треба брати дві!!!! Як тут вибрати???", "Наталя Могилевська - це набагато більше, ніж гарні ніжки! Це глибина!!! Тому однозначно 2, (хоча ніжки, звичайно, шикарні!)", - не вгамовуються шанувальники.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська дісталася з цим до Юлі Саніної і навіть до Пивоварова: "Обійняти. Плакати".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська повернулася до шкідливих "звичок" завдяки табору з 30-ти людей у ​​своєму будинку: "Терміново все до мене".