Відомий український артист, а також екс-чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес вирішив якось пофантазувати на різні теми. Ким він був у минулому житті.

Нові stories він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами та історіями з життя.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Цього разу Володимир Дантес знову виявив фантазію і заговорив на тему переродження. Він разом із шанувальниками вирішив пофантазувати на тему того, якби це було реальністю, ким би вони були у минулому житті.

"Я думаю, що я був якимсь божеством, якому поклонялися, царем чи повією" , - говорить Володимир Дантес про себе.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram

А ось варіанти відповідей шанувальників він поки що не показував, мабуть, вирішив спочатку зібрати найцікавіші, проте чи вдасться комусь переплюнути його фантазії - невідомо.

До речі, варто зазначити, що більшість контенту чоловіка знімається або з дому, або з машини, тому він навіть створив нову рубрику на сторінці в соціальній мережі Instagram. Щоразу, коли він сідає в машину, а це відбувається практично щодня, починається рубрика "Radio DANTES", де він ділиться піснями зі свого плейлиста. Він навіть пообіцяв у майбутньому створити цілий плейлист із цих пісень.

Володимир Дантес, фото: Instagram

Нагадаємо, що Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам". За словами Володимира Дантеса, не тільки роботою він любить займатися на самоті.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес розповів, як важко йому жилося з Надією Дорофєєвою: "Просто спитав у душнили, як справи".