Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" розповіла, що означає по-справжньому любити себе. Цим вона поділилася на сторінці в соцмережі instagram.

Анна Кошмал частенько ділиться з шанувальниками моментами зі свого зіркового життя, розповідаючи про захоплення та погляди на світ. Зірка веде здоровий спосіб життя, обожнює йогу і часом намагається прищепити любов до цього й своїм фанатам.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

На цей раз Анна Кошмал продемонструвала одну зі своїх улюблених вправ, вигнувшись в екстремальній позі. Також актриса дала "урок" любові по відношенню до себе. Вона зазначила, що якщо людина в гармонії з собою і любить себе, то вона щодня працює, щоб розвиватись.

""Себе любить той, хто щодня робить щось для свого розвитку.
Людина, яка себе любить, до себе нещадна. Людина, яка себе не любить, все собі дозволяє і шукає виправдання. "Вчимося любити себе по-справжньому та бути щасливими незалежно ні від кого", - підписала публікацію актриса.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще

Шанувальники зазначили, що зірка вміє мотивувати та захопилися її гнучкістю.

"Подивилася відео разів 10. Так гарно", "Ви одна з тих людей, які надихають мене та мотивують щодня", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" вигнулась кішечкою і зізналася, чим рятується: "5 важливих правил".

Також наш портал інформував, чорний одяг, перелякані очі та зухвала карешка: як виглядала Анна Кошмал зі "Сватів" до популярності.

Крім того, ми писали, Жені зі "Сватів" не подобалося грати в серіалі: "Одно і те ж 25 разів з різних ракурсів".