Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила натуральною красою в оригінальному вбранні, яке оцінили навіть Тіна Кароль. Відповідний знімок актриса опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Марта Адамчук досить близько спілкується з шанувальниками та регулярно радує їх новими кадрами, на яких показує, що відбувається у її зірковому житті.

Марта Адамчук Фото: скрін youtube

Цього разу Марта Адамчук вирішила продемонструвати своє нове вбрання. Актриса позує у стильному кардигані, на якому вишита абревіатура вже знайома всьому світу — ЗСУ.

Українці оцінили вбрання зірки, зокрема від компліменту не втрималася співачка Тіна Кароль, яка також підкреслила, що кардиган дуже пасує актрисі.

Популярні новини зараз

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Як тобі йде, красуне!", "Оо, текст до посту цікавий! Невже нова пісня зріє? Чи є всі шанси?", "О боже мій якісь хороші слова написані. Мартусю, сонце, ти як завжди чарівна принцеса так тримати вдалого гарного настрою тобі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Також наш портал інформував, що скрізь "Жіночий квартал" Віра Кекелія в піджаку на голе тіло і з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".