Стало відомо про те, що відомий тенісист Енді Маррей втратив свою обручку. Він залишив її в кросівках, які сушилися, а потім просто пропали.

Про це переможець трьох турнірів "Великого шолома" розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де він регулярно сповіщає про всі події, які відбуваються у нього в житті.

Чоловік розповідає, що він зараз знаходиться в Індіан-Уеллсі, і інцидент стався саме там. Енді Маррей має звичку прив'язувати обручку до кросівок під час тренувань, і робив він це якраз для того, щоб не втратити.

Після однієї з них він намагався висушити взуття, але, так як в його номері немає балкона, він залишив кросівки під машиною, і, звичайно ж, про ювелірний виріб він забув.

На ранок той побачив, що немає ні взуття, ні самої обручки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Так, я знаю, я ідіот. Тепер-то зрозуміло, що це була жахлива ідея. Але мені потрібна допомога. Яку мені оголосити нагороду?"- йдеться в повідомленні, яке написав тенісист в Instagram.

З моменту публікації дана історія набрала вже більше 100 тисяч переглядів, і лише продовжує поширюватися по мережі. Як відреагувала на цей інцидент його дружина - невідомо, проте, по всій видимості вона не особливо рада.

Трохи пізніше стало відомо про те, що обручка була знайдена. Як і де він її виявив, або хто ж її повернув - не повідомляється, однак, чоловік неймовірно радий цьому факту, і тепер їх шлюбу нічого не загрожує.

Нагадаємо, що спортсмен одружений на Кім Сірс, з якою зустрічався більше 10 років. Весілля вони зіграли в березні 2015 року, і з того моменту у них народилося вже четверо дітей.

Дочка Софія Олівія (2016), йди (2017), син Тедді Беррон (2019), і в березні цього року ще одна дочка, ім'я якої не розголошується.

Раніше повідомляли, у родині легендарного Андрія Шевченка радісна подія: красуня-дружина світиться від щастя.

Як повідомляв Знай.ua, Збірна України потужно підтримала колегу на Олімпіаді в Токіо

Знай.ua писав, Володимир Зеленський нагородив 12-річну героїню із Закарпаття