Юрій Шатунов на початку 1990-х років користувався величезною популярністю. У милого хлопець, виконуючого зворушливі пісні про "Белые розы" і "Седую ночь", були мільйони фанатів. З тих пір, як Шатунов вперше прокинувся зіркою, пройшло вже більше 30 років, а шанувальники продовжують приходити на його концерти.

У своєму недавньому інтерв'ю, яке Він дав перед концертом в Талліні, співак поділився деякими подробицями свого життя.

Зокрема, журналістка запитала, як співак реагує, коли його атакують занадто нав'язливі шанувальники – «хапають за руки, щось розповідають».

"Все це в минулому. Зараз все набагато Цивільне, красивіше. (з подарунків) Мерседес 221. З роками змінюється все, і люди, які виросли на моїх піснях, вони ростуть разом зі мною, домагаються в житті чогось»,-поділився Шатунов.

Юра Шатунов

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"У на будь-якому корпоративі не знаєш, що ставити – став Шатунова... і бабусі, і жінки, і молоді дівчатка будуть під вас танцювати. Як до цього ставитеся?",- запитала журналістка.

"Я є, цього достатньо», - відповів співак.

На питання про секрет відмінного зовнішнього вигляду Шатунов відповів лаконічно:»П'ю, курю, дружину люблю, все інше – як і всі люди".

Юрій Шатунов, фото: shatunov.com

З приводу улюбленої музики Шатунов відповів, що це – тиша.

"Коли він був пацанчиком, було привабливо, а коли зараз у віці-я його не сприймаю, для них зараз тільки бабло! Нудно...", "Як був закритим, таким і залишається. Класний", " Юра, ніколи не втрачай душевної чистоти, і ти завжди будеш безцінний!", "Юра дуже мудра людина. І на питання відповідає коротко і ясно. Людина з добрим серцем",-пишуть в коментарях фанати зірки 90-х.

"Як я розумію фанаток!", "Дуже приємно бачити красивого чоловіка! Дуже добре, круто виглядає наша легенда! Юрій, я вас обожнюю!", "Відмінно! Замки, паркани, все відкрито! Всі пророцтва збулися! Пісня пророча в юності, збулася! Дякую за Юність з Вашими піснями!",- додають інші.

Нагадавши, замінив Юрія Шатунова з "ласкавого Травня": що відомо про Вана, виконуючого хіт "білі троянди"

Як повідомляв портал Знай.ІА, легенда 90-их Левко Дурко розповів про життя після "території а" і шаленої популярності.

Також портал Знай.ІА писав, що важко хворий Андрій Губін посеред ночі вперше з'явився на публіці.