Балерина опублікувала фотографію на руках у незнайомого чоловіка. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Волочкова відома не тільки в якості прима-балерини, але і неоднозначним витівкам в соціальних мережах. Російська знаменитість постійно публікує Відверті пости з російської лазні, де прикриває оголене тіло листочками, а також численні шпагати в різних місцях.

Проте епатажність знаменитості дають їй популярність, зокрема на її Instagram-сторінці 1,2 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен її пост.

Як відомо, довгий час дівчина говорила про таємничого коханого, якого називала Олег. Вона не розкривала обличчя свого залицяльника, але частенько хвалилася його подарунками.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Згодом дівчина розійшлася з загадковим чоловіком і навіть кинулася в обійми Джигурди. 22 вересня російська балерина опублікувала відео разом з ним і повідомила, що актор подарував їй квіти. Зустріч з Микитою Джигурдою вона назвала таємним побаченням.

А 29 вересня дівчина в сторіз Instagram опублікувала фотографію в компанії ще одного чоловіка. Балерина не показує його обличчя і сидить на руках.

святе місце порожнім не буває
, - підписала свій знімок балерина.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.