Наташа Горова- 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію спокусливих фото, відправившись на зимові канікули разом з мамою Іриною і молодшим братом Андрієм, вибравши для відпочинку райські Мальдіви. Так, красуня позувала на пляжі, сидячи на м'якій подушці, примірявши стильний купальник і солом'яний капелюшок.

Зірка блиснула численними татуюваннями, яких, за словами Наташі, у неї близько 40-ка штук по всьому тілу, а також засвітила струнку фігуру, над якою наполегливо працює. Горова-молодша зізналася, що обожнює жити у віртуальному світі, весь час мріючи про щось і продумуючи будь-які події до дрібниць.

"Люблю жити у віртуальному світі. І я зараз не про соц мережі.

Варто мені залишитися наодинці з собою, - коли я вільна від усіх думок - я мрію.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У моїй голові народжується величезна кількість історій, які я візуалізую як фільм. У них є сюжет, в них є історія. Я точно знаю хто мої персонажі - і кожен раз це абсолютно різні образи.
Залежно від того, що сталося за день - я продумую до дрібниць події, які наповнять сьогоднішню історію.

Але часом я настільки зациклююся на дрібницях - що забуваю про головне: а в чому суть кожної історії і чим вона закінчиться?
Я б мріяла написати книгу - або невелику розповідь для початку - і завершити її. І ця мрія переслідує з самого дитинства, коли зошит з 96 я списала розповіддю про життя фей з ілюстраціями.

Що ж, 2021, спробуємо?"