У середу, 27 січня, стало відомо про загибель 48-річної вокалістки популярного в 90-х гурту "Восток" Нателли Ас.

На бездиханне тіло артистки під вікнами одного з висотних будинків у Москві натрапив випадковий перехожий, який і повідомив про інцидент у правоохоронні органи. Як повідомляє "СтарХит", тіло пролежало на вулиці не менш як годину, перш ніж на нього звернули увагу.

Попри те, що на місце події викликали карету швидкої допомогу, медикам залишалося тільки констатувати смерть. Зазначається, що поряд з тілом артистки була жіноча сумочка з документами, ключами і мобільним телефоном. Водночас слідів насильницької смерті на тілі не виявлено.

Гурт "Восток", кадр з відео

Припускають, що найочевиднішою версією загибелі зірки є те, що вона випадково зірвалася з висоти. Проте, за яких обставин це сталося, належить з’ясувати слідству.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Попередньо встановлено, що вона могла зірватися з пожежних сходів, розташованих на торці будинку і впасти з великої висоти", — уточнили в поліції.

Нателла Ас є російською співачкою, актрисою і моделлю, вокалісткою попгурту "Восток". Вона виконувала епізодичні ролі в кіно, а також знімалася в рекламі, але головним її заняттям була музика. Гурт "Восток" найбільше відомий публіці завдяки таким хітам, як "Міражі", "Танець жовтого листя", "До зустрічі", "Снігова королева".

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін і Квіткова повідомили, що чекають дитину: живіт уже не приховати. Микита Добринін показав трепетне фото з дружиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла: "Сниться сон...". Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова повідомили, що чекають малюка

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю